Заголовок сторінки

Відкрите тренування. Вільна боротьба

Відбулось відкрите тренування з вільної боротьби для тимчасово переселених дітей.

27 травня 2022 року о 16:00 год в залі боротьби спорткомплексу Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Dynamo Lviv, що за адресою м. Львів, вул. В. Янева, 10, відбулось відкрите тренування з боротьби вільної для вимушено переселених дітей.

У тренуванні взяли участь спортсмени відділення боротьби вільної КДЮСШ «Атлет», а також діти з Харківської, Луганської, Донецької, Сумської та Київської областей. Під час тренування дітям вдалось подивитись, навчитись та спробувати виконати різні технічні прийоми які використовуються у боротьбі вільній такі як: захоплення, кидки, перевороти, підніжки та підсічки.

Раніше, ми анонсували, що тренування проводитиме майстер спорту України з боротьби вільної Тарас ПИТЛЮК, однак у зв’язку з важливими сімейними обставинами не зміг бути присутнім, тому тренування дітей та спортсменів провели справжні професіонали своєї справи, тренери які відомі не тільки в Україні а й далеко за її межами, Заслужений тренер України – Ігор ДУХ та Заслужений тренер України – Віктор ГЛІБЕНКО.

В кінці тренування на усіх учасників тренування чекали смачні сюрпризи від ЛІМО, які завжди охоче долучаються до усіх заходів.

Нагадуємо, що тренування з боротьби вільної для вимушено переселених дітей було організовано спільно з Управління молоді та спорту Львівської ОДА, в рамках проєкту «Спортивні канікули», метою якого є познайомити дітей з активними видами відпочинку та заохотити долучатися до секцій у спортивних школах у новому навчальному році.